Власне виробництво. Відправка по всій Україні! 097 608-25-73
Категории

Гумові мати - якісне гумове покриття

06.02.2014

Гумові мати - якісне гумове покриттяОзнайомитись із ассортиментом та цінами!

Найбільш безпечним та надійним покриттям вважається гума. Гумове покриття широко застосовується в усіх сферах, які тісно пов'язані зі спортом та фізичними вправами, воно буде доречним у приміщеннях з великою прохідною здатністю, на дитячих майданчиках, що знаходяться і на вулиці, і в приміщенні. Гумові мати відносяться до одного з різновидів покриття і мають ряд переваг.

Чому саме гумове покриття?

Якщо у сфері спорту ви будете використовувати гумові мати, ви зможете оцінити усі позитивні сторону цього матеріалу.  На сьогоднішній день новітні технології дозволяють створювати будь-який колір гуми, тому навіть забарвлення матів ви зможете підібрати у відповідності до інтер'єру. Отже, розглянемо усі переваги гумових матів:

  • Надійність і довго строковість. Гума завдяки своїй хімічній структурі є одним з найбільш довговічних матеріалів, стійким до зносу. Гумовий мат здатний витримати дуже сильне навантаження і зберегти цілісність структури. Тому можна стверджувати, що використовуючи саме цей матеріал, можна бути впевненим, що він прослужить  не один десяток років.
  • Запобігання травмам. М'яка структура гуми дозволяє уникати серйозних травм і забоїв. Цей аспект дуже важливий для будь-яких спортивних чи гімнастичних вправ. А ще гумові мати будуть цілком доречні і на дитячому майданчику. Адже дітлахи найбільш схильні до падінь і ударів, особливо під час активних ігор.
  • Шумопоглинання. Для великого гімнастичного чи спортивного залу, де тренуються одночасно декілька десятків людей поглинання шуму та різких звуків дуже важливо. Гума амортизує та пом'якшує будь-який звук при  різких рухах, наприклад, під час бігу або стрибання. Таким покриттям ви можете зменшити шум у дитячій кімнаті, якщо виділити ним ігрову зону. Особливо актуально такий крок буде для багатоповерхівок. Ваші сусіди знизу подякують вам за зменшення різких звуків від тупотіння та падаючих іграшок.
  • Ще однією особливістю гумових матів є здатність не вбирати органічні запахи. Що також позитивно позначається на використанні у спортивних залах і дитячих майданчиках.
  • У холодну пору року гума здатна зберігати тепло.
  • Вироби з гумового матеріалу, в тому числі гумові мати, значно дешевші у порівнянні з іншими матеріалами.

Хочеться ще раз наголосити на тому, що купуючи гумові мати, ви зекономите не тільки свої гроші, але й час.  Тому що, доглядати за ними дуже просто – досить лише протерти вологою ганчіркою, або помити з використанням миючих засобів. Отже, резюмуючи вище написане, гумові мати – надійне капіталовкладення.

Де можливе використання?

Все, що пов'язане з активним відпочинком, різними видами спорту і гімнастикою, може бути укомплектоване гумовими матами. Якщо розглядати більш детально, покриття з гуми є незамінним для:

  • Гімнастичні і спортивні зали. Жодне спортивне тренування не може обійтися без забоїв або падінь. Тому зменшити травматизм під час спортивних навантажень допоможе гумовий мат.
  • Фітнес-центри і школи танців. Здавалось би, такі безпечні і корисні заняття з фітнесу або танцю не можуть викликати травм. Але й тут існують прикрі випадки падінь і травматизму. Тому гума зможе зменшити ступінь забиття.
  • Майданчики для ігор в баскетбол, волейбол і усіх змагань, що проходять під дахом. В таких видах спорту існує великий ризик травмуватися, тому гумові мати будуть доречні. До того ж, знижується рівень шуму у приміщенні.
  • Дитячі та ігрові майданчики. Тут буде доречно сказати, що безпека малюків понад усе. Тому й використання гумових матів очевидне в таких конструкціях. Здатність не поглинати органічні запахи гумою на дитячому майданчику теж вагомий аргумент, адже часто трапляються непередбачені ситуації під час дитячих ігор.

Тут перераховані лише основні місця, де буде доречне використання гумових матів. Ви зможете використовувати їх де завгодно, наскільки вистачить вашої фантазії.

Купить детскую площадку, уличные тренажеры или резиновую плитку предлагаем в нашем интернет магазине детского игрового оборудования ТМ "Чародеи". Доступные цены, широкий ассортимент, быстрые сроки производства, гибкая система скидок, доставка по всей территории Украины, монтаж. Осталось дело за малым. Наш интернет магазин ждет вас!