Власне виробництво. Відправка по всій Україні! 097 608-25-73
Категории

Ігрові комплекси від виробника: виберіть готовий варіант!

05.02.2014

Йдучи на дитячий майданчик з маленькою дитиною, ви берете з собою деякі запаси води і навіть бутерброд. Тому що розумієте, що відірвати дитину від розваг на майданчику місія майже нездійснена і буде досягнута лише надвечір. З тією ж ситуацією стикаються і батьки, які обладнали дитячий майданчик у дворі власного дому. Коли малюк виходить на ньому погратися, то навіть про обід можна забути. Адже в таких розвагах час проходить непомітно! Найбільш повноцінно майданчики можуть бути укомплектовані, якщо на них встановити дитячі ігрові комплекси. Можна сказати, що такий комплекс – повний набір дитячого щастя! Адже його елементи виконанні з урахування усіх побажань маленького дослідника.

Користь і розвага

Чим же так приваблює ігровий комплекс малюка? Які чарівні речі примушують дітвору забувати по існування комп’ютерів та мобільних телефонів? Можливо однозначної відповіді і не має, але декілька причин все таки мають місце.  

По-перше, масштаб самої конструкції. За звичай, такі установки є достатньо великими у порівнянні з окремими елементами дитячих майданчиків. Тому малюкові є простір для будь-яких ігор, на які лише здатна дитяча фантазія.

По-друге, цікава форма ігрового комплексу, який зазвичай повторює форми будівель або транспорту у реальному дорослому житті. Але в значно менших пропорціях. Як відомо, маленька людина намагається в усьому бути схожою на батьків, копіює їх звички і переносить в ігрову форму. Тому, якщо конструкція, наприклад, виконана у вигляді автомобіля, то малюк із задоволенням буде грати у шофера. Якщо це маленький ляльковий будиночок, то дитина зможе запросити інших дітлахів «погостювати» і навіть пригостити «уявними» ласощами. Або не уявними.

По-третє, ігрові елементи, вмонтовані в конструкцію. Це можуть бути горизонтальні і вертикальні поручні, які одночасно можуть мати і гімнастичні цілі. Такі елементи можуть викликати зацікавленість і дівчаток, і хлопчиків. Також в комплекті можуть бути смуги перешкод у вигляді різних фігур. Дитина одразу ж уявить себе мандрівником і шукачем скарбів, шлях до яких лежить через «непрохідні» хащі.

Четвертою особливістю, яка є скоріш візуальним елементом, є яскраві кольори фарб, які використовуються як захисне покриття для конструкцій. Вони здатні зберегти гарний вигляд дитячого ігрового комплексу не один сезон. Дітлахи люблять усе яскраве і різнокольорове, тому їм так і кортить побавитися на дитячому майданчику!

Для якого віку дитини підходять ігрові комплекси?

Для батьків, у яких діти дошкільнята або ходять до початкової школи, це питання досить актуальне.  Чи є сенс встановлювати таку конструкцію, якщо дитина скоро подорослішає? Відповідь скоріш буде позитивною. Бо ігрові комплекси для дитячих майданчиків охоплюють достатньо широкий віковий діапазон. Багато конструкцій виконані з умовою того, що на ній знайдуть для себе розваги та ігри як молодші діти, так і дітлахи-школярі.

Особливістю монтування таких комплексів є матеріал, з якого вони виготовленні. В основі корпусу будь-якого комплексу є метал. Тому можна сміливо стверджувати, що така конструкціє розрахована на будь-який вік дитини. Допоміжним елементом виступає високоякісна фанера, а також для покриття всієї конструкції використовується стійка фарба.

Якщо ви маєте за мету облаштувати ігровий комплекс біля дому, пам’ятайте про елементарні правила безпеки. Насамперед вона залежить від якості матеріалу самої конструкції. Адже, якщо матеріал відповідає усім вимогам і показникам якості, тоді експлуатація не викликає жодних труднощів. За замовленням дитячих майданчиків, а також їх комплектуючих, звертайтеся лише до надійної фірми, яка зможе гарантувати якість при виготовленні.

Купить детскую площадку, уличные тренажеры или резиновую плитку предлагаем в нашем интернет магазине детского игрового оборудования ТМ "Чародеи". Доступные цены, широкий ассортимент, быстрые сроки производства, гибкая система скидок, доставка по всей территории Украины, монтаж. Осталось дело за малым. Наш интернет магазин ждет вас!