Власне виробництво. Відправка по всій Україні! 097 608-25-73
Категории

Дитячі майданчики купити: великий вибір, низькі ціни!

05.02.2014

Діти – найцінніший скарб в житті кожної людини. Батьки з самого малечку намагаються дати маленькій людині усе найкраще. Щасливе дитинство – усміхнена і радісна малеча! Найбільш важливим аспектом здорового і щасливого зростання є оточення дитини. Це не тільки люблячі батьки, дідусі і бабусі. Це і умови життя, і спілкування з іншими дітлахами, а також іграшки, завдяки яким дитина у ігровій формі намагається освоїтися з усіма правилами життя. Активний відпочинок на свіжому повітрі – найбільш корисна форма пізнання оточуючого середовища. Дитячі майданчики відносяться до тих споруд, які найбільше привертають увагу малечі і де дитина з радістю буде проводити вільний час.

Дитячий ігровий майданчик

Коли маленька людина досягає певного віку, її невгамовна спрага пізнати та дослідити все навколо просто не вміщується в межах оселі. Дитині хочеться пізнавати світ за межами будинку. І найбільш підходящим для такого пізнання може бути дитячий ігровий майданчик. Навіть якщо ви живете у багатоквартирному будинку, у вашому районі напевне є декілька таких  споруд, куди можна привести погратися ваше маленьке диво.  Якщо ви власник приватного будинку, то можете обладнати майданчик у дворі. Чим же ці споруди так приваблюють дітлахів?

- По-перше, майже будь-який майданчик для дітвори обладнаний гойдалками. Гойдалки і каруселі, що обертаються – найперша зупинка маленького дослідника. Скільки позитивних емоцій і радості написано на дитячому личку, коли малеча гойдається вгору/вниз! Чи є більше щастя для мами чи тата бачити усміхненим свою дитину? На це питання є тільки одна відповідь, яку можна навіть не озвучувати, бо вона очевидна!

- По-друге, якщо на дитячому майданчику є гірка, то вона стане наступною зупинкою зацікавленої дитини. Адже, спускаючись вниз, малюк деякі секунди перебуває у стані вільного падіння. Але цілковито безпечного. Пам’ятаєте це відчуття? Коли аж дух перехоплює! Ось чому дітлахи полюбляють бавитися на гірках. Такі активні ігри навіть допомагають фізичному розвитку.

- По-третє, на майданчику може бути облаштована маленька альтанка у вигляді якоїсь споруди або транспорту. Така конструкція може бути маленькою копією фортеці, автомобіля, поїзда або пароплава. Все залежить від фантазії замовника.

Для усіх комплексів і споруд є одна спільна риса – усі вони виконанні в дуже яскравих кольорах, що для дитячого ока дуже приємно і викликає зацікавленість для подальшого дослідження.

Дитячий спортивний майданчик

Коли дитина досягає віку повної свідомості і вже сама може приймати деякі рішення, змінюється і її прагнення до дослідження життя і самоствердження. У підлітковому віці вона вже може оцінити усю користь від активного способу життя, користь від занять спортом. Такі прагнення підлітка батьки можуть цілковито підтримувати різними способами. Ви можете записати дитину до спортивного залу, а також можете обладнати біля дому дитячий спортивний майданчик. Таким чином, у дитини з’являться вагомі причини проводити більше часу у активному відпочинку і тренуваннях, а не просиджуючи весь час за комп’ютером. Яку саме користь може нести в собі спортивний майданчик? Все залежить від обладнання, яке на ньому встановлене.

- Шведська стінка є незмінним атрибутом для будь-якого майданчика. Вона може мати металеві або дерев’яні поручні. На ній можна робити вправи для спини, рук і верхньої частини тіла.

- Обладнання для тренування м’язів ніг та стегон. Вправи на такому обладнанні зможуть не тільки додати сили кінцівкам, але й надати їм гарної привабливої форми. А це для підлітків чи не найбільш важливий аспект тренувань.

- Довершити ансамбль спортивної конструкції допоможе турнік, за допомогою якого можна тренувати руки, а також робити профілактику сколіозу.

Резюме

На сьогоднішній день обладнання для дитячих майданчиків може цілком відповідати міжнародним нормам безпеки та якості матеріалу. Лише потрібно звернутися до постачальника, який займається виготовленням та монтажем обладнанням саме за такими правилами.

Купить детскую площадку, уличные тренажеры или резиновую плитку предлагаем в нашем интернет магазине детского игрового оборудования ТМ "Чародеи". Доступные цены, широкий ассортимент, быстрые сроки производства, гибкая система скидок, доставка по всей территории Украины, монтаж. Осталось дело за малым. Наш интернет магазин ждет вас!